Följ de senaste trenderna - så klär du upp dig med en snygg kostym

Letar du efter en enkel kostym för vardagslivet? Eller kanske en färgglad kostym för något av årets många evenemang? Kostymer för kvinnor har verkligen varit en av de största trenderna på senare tid, och en trend som definitivt är här för att stanna under en lång tid framöver. En kostym är för de av oss kvinnor som älskar en ren, självsäker och klassisk look, och kan ha en mängd olika utseenden beroende på vilken stil du är ute efter. Har du också fallit för kostymtrenden? Ta då en titt på hur du kan ta över vardagen och festen med de smarta kostymer som du hittar här hos oss.

Möta vardagen med stil - kostymer i en rimlig prisklass

Letar du efter en kostym som du kan bära varje dag, antingen på jobbet eller till andra aktiviteter? Det finns ett antal kostymer i en prisklass som de flesta har råd med och som är perfekta för vardagsbruk. Om du älskar den klassiska looken kanske du vill ta en titt på en av de många kostymerna från Noella. Dessa kostymer kommer tillbaka varje år i nya färger och med samma klassiska passform. Dessa kostymer är därför också perfekta för dem som älskar att blanda och matcha färger, eftersom de enkelt kan bäras över varandra.

Den överdimensionerade looken har blivit en stor trend i alla typer av kläder på senare tid, och kostymer är inget undantag. En oversized kavaj och ett par snygga kostymbyxor är den perfekta vardagsoutfiten. Lägg till en t-shirt eller sweatshirt under för en ännu mer avslappnad look. En oversized blazer i en rimlig prisklass hittar du under varumärkena Pieces, Noella, ICHI, Sisters Point och många fler.

Kostymer för festliga evenemang - vad ska du välja?

JA TACK! Det är allt vi har att säga om kostymer för formella evenemang. Vi är alla överens om att det aldrig kan bli fel med en klänning, men om du inte är klänningstypen är en kostym det perfekta alternativet, oavsett om du letar efter en feminin, elegant eller cool look.

Den feminina kostymen är perfekt för ett bröllop eller en date night med din flickvän. Här kan en figursydd kostym i dämpade färger skapa en ren och klassisk look. När du satsar på en klassisk och feminin look kan en enkel kostym lätt stå för sig själv. Om du vill piffa till det lite kan du styla den med några smycken och ett par stilettklackar.

Ett annat alternativ för festliga tillställningar är en färgglad eller mönstrad kostym. Gå på fest med en härlig färgglad kostym från Co' couture, eller bli festens mittpunkt med en av de mönstrade kostymerna från Cras. Färgglada kostymer skapar en festlig stämning och glädje i rummet, och kan få mycket liv med ett par coola sneakers eller stilettklackar och coola smycken.

 

Så sköter du om din nya kostym

Oavsett om du har köpt en dyr eller lite billigare kostym är det viktigt att behandla den rätt så att du kan bära den om och om igen.

Alla kostymer tål inte en tur i tvättmaskinen, så det är viktigt att ta en närmare titt på tvättanvisningarna på plagget innan du tvättar det. De flesta kostymer klarar en skonsam tvätt, men om du är rädd för att slänga in din kostym i tvättmaskinen kan du tvätta den för hand. Om du är orolig för att förstöra din nya skräddarsydda kostym kan det vara en fördel att skicka den till kemtvätt, eftersom den kommer att behandlas mycket varsamt. I de flesta fall kan det räcka med att hänga upp kostymen för vädring, om det inte finns synliga fläckar på plagget. Den friska luften och luftfuktigheten hjälper till att ta bort eventuella lukter och gör din kostym fräsch och bekväm att bära igen.

När kostymen är tvättad är det VIKTIGT att hänga upp den snyggt på en galge så att kavajen behåller sin form och byxorna sina veck.

Hos Molly&My hittar du ett stort urval av snygga kostymer i aktuella trender och klassiska kostymer som kan bäras säsong efter säsong. Kolla in vår stora kategori av kostymer för kvinnor.