Klädinspiration

Det kan vara en utmaning att komma fram till vilken klänning som passar dig bäst eller vilka byxor du ska bära? Vi är här för att hjälpa dig med just det. Vi älskar att guida och inspirera dig till hur du ska klä dig till vardags, till fest eller bara för att koppla av. På Molly&My har vi kläder för alla tillfällen!

Du bör känna dig bekväm

För oss handlar det om att få dig att må bra i din outfit. Din outfit ska ge dig energi, ge dig kraft och få dig att vilja visa upp dig. Du ska vara lycklig i din outfit! Det finns många olika sätt att känna sig bekväm och du måste hitta det som får dig att må bra. Kanske vill du bara se snygg ut, kanske vill du ha massor av färger och mönster, eller kanske är det viktigaste för dig att du kan röra dig i din outfit och att kläderna är stretchiga och bekväma.

Det bästa av allt är att alla dessa olika element kan kombineras. På Molly&My köper vi bara kläder som vi vill bära och som vi vet är bekväma och mysiga. Det är viktigt för oss att de produkter vi har inte bara passar en kroppstyp, utan att de ser bra ut på alla olika kvinnokroppar.

Livet är inte perfekt, men din outfit kan vara det

... är ett av våra favoritcitat på Molly&My. Det är lika sant som det låter. Det finns många saker du inte kan kontrollera, men din outfit - det är upp till dig, och du bör dra nytta av det. Vi tycker att det är AWESOME att klä sig extra fint på en vanlig arbetsdag. Du känner säkert igen känslan när du klär upp dig inför en fest eller andra stora evenemang. Du får en speciell känsla i kroppen när din outfit är helt rätt. Så varför inte få den känslan varje dag?

Okonventionella kombinationer kan vara de bästa

Varje dag på våra sociala medier visar vi kläderna i olika scenarier på olika kvinnors kroppar. Samtidigt visar vi dig också många olika sätt att styla olika outfits, och vi letar alltid efter olika sätt att bära samma stil. Samtidigt visar vi dig också hur små förändringar eller tillägg i din outfit kan förändra hela looken. Vi visar dig hur du kan piffa upp vardagskläder, men också hur du kan tona ner fina kläder för att få allt att fungera tillsammans. Om du har några bra stylingtips får du gärna skicka dem till oss. Då kan vi sprida dem vidare till alla härliga kvinnor i vårt samhälle.

Kom ihåg att ta hand om dina kläder

På produktsidan för alla produkter visar vi tvättinstruktioner eller andra skötselråd. Du kan också hitta denna information i produkten. Vi bryr oss om detta eftersom vi vill att dina kläder ska kännas nya och vackra så länge som möjligt. Även om modet förändras hela tiden, ser vi gång på gång hur kläder kan förbli relevanta om du tar väl hand om dem. Vi rekommenderar därför att du alltid följer tvätt- och skötselanvisningarna för att hålla dina kläder i gott skick.