Inspiration för smycken

Pärlhalsband, stora örhängen, små örhängen, guldarmband, silverarmband och mycket, mycket mer. På Molly&My har vi ett stort urval av vackra och unika smycken för alla smaker. Förutom att sälja smyckesmärken som vi själva älskar, har vi också vårt eget smyckesmärke på Molly&My. Vi försöker hela tiden skapa nya vackra smycken som kan bäras till alla tillfällen.

Vi bryr oss mycket om smycken för kvinnor

Smycken finns i alla former, färger och vikter. Vissa smycken betyder mycket, och vissa smycken bär du för att du tycker om hur de ser ut. Vi vet det själva! Oavsett om du gillar silversmycken eller guldsmycken så har vi det på Molly&My. Vårt stora sortiment uppdateras ständigt och vi är alltid på jakt efter nya populära smyckesmärken. Vårt eget smyckesvarumärke, Mellow Moon, kännetecknas av tidlösa smycken som förhoppningsvis ger dig en härlig känsla när du bär dem.

Visa din kärlek med smycken

Smycken är alltid en bra present. På Molly&My har vi många vackra smycken som passar perfekt som gåva. Till exempel ett smycke till din mamma, mormor eller farmor. Vi har också ett stort urval av vackra örhängen - från enkla guld- och silverörhängen till färgglada örhängen med små motiv. Du får alla Mellow Moon-smycken i en vacker rosa smyckesask. Ett fint vänskapshalsband är också alltid en bra idé!

Ta väl hand om dina smycken

Naturligtvis vill du att dina smycken ska vara vackra och intakta så länge som möjligt. Därför har vi sammanställt några tips nedan om hur du bäst tar hand om dina smycken:

  • Ta av dig smyckena när du sover, när du simmar och när du idrottar. På så sätt undviker du slitage som orsakas av fukt, svett och stötar.
  • Se till att dina smycken inte kommer i kontakt med krämer, parfymer, hårprodukter och rengöringsmedel. Särskilt ädelstenar kan vara känsliga för de fetter och kemikalier som tillsätts i dessa produkter.
  • Ädelstenar bör hanteras med försiktighet - de kan skadas av ett fall på ett hårt golv eller en kraftig stöt.
  • Ringskenor kan forma sig efter fingret när de används - ju mer spindlig ringskenan är, desto mer kan den ändra form.
  • Armband kan forma sig efter handleden när du använder dem - ju finare armband, desto mer kan det ändra form.
  • Kedjor är relativt ömtåliga och tål inte att man drar i dem. Oavsett hur välgjorda de är, är länkarna små och tunna. Ett plötsligt drag kan få dem att gå sönder. Det kan vara svårt eller omöjligt att snyggt reparera ett halsband som har gått sönder.

Det gör att dina smycken håller sig vackra längre.

Förvara dina smycken på rätt sätt

Det är viktigt att du förvarar dina smycken väl när du inte bär dem. Då förlänger du livslängden på dina smycken och slipper dessutom tveksamheter om var du lagt dina örhängen ;) På Molly&My har vi vackra smyckesaskar som är perfekta för förvaring av alla dina smycken.