Festliga dagar

Vem älskar inte en bra deal? Vi gör verkligen det, och det är därför vi vill ge dig bra erbjudanden här på Molly&My!

Black Friday på Molly&My

Inte nog med att vi har Black Friday, vi har även Black Week på Molly&My. Med andra ord har vi en hel vecka av SHOP-AMOK-FEST! Du brukar älska det, och vi brukar springa riktigt fort. Under hela veckan kommer vår kundtjänst att finnas på plats för att guida dig genom alla WILD-erbjudanden.

Ett litet tips: vi brukar vara lite tidiga, så anmäl dig till vårt nyhetsbrev här om du vill få tidig tillgång till dessa fantastiska erbjudanden

Som sagt är vi väldigt snabba den här veckan, så du kan förvänta dig en något längre leveranstid än vanligt. Det kan också vara en längre svarstid på e-post och telefonsamtal, men vi gör allt vi kan för att få allt gjort!

Under den här galna veckan reserverar vi oss för prisfel, slutsålda varor och eventuella lagerfel. Vi tycker det är jättetråkigt om detta händer, och vi lovar att vi hittar en lösning snabbt!

OBS: Du kan inte kombinera rabattkoder eller koder för fri frakt med de vilda erbjudandena

Hitta, bland annat:

-       Erbjudanden på klänningar

-       Jacka erbjuder

-       Skjorta erbjuder

-       Erbjudanden på stövlar

-       Erbjudanden på smycken

... och mycket, mycket mer.

Vad är Black Friday?

Black Friday är en tradition som har sitt ursprung i USA. Sedan 2005 är det årets största shoppingdag i USA, och sedan 2013 är Black Friday även en STOR shoppingdag i Danmark.

När är det Black Friday?

Eftersom Black Friday inte infaller på samma datum varje år får du här en snabb överblick som hjälper dig att bli redo för den stora shoppingdagen:

-   Black Friday år 2023 är fredagen den 24 november

-   Black Friday år 2024 är fredagen den 29 november

-   Black Friday 2025 är fredagen den 28 november

Cyber Monday på Molly&My

Efter Black Week och fredagen avslutar vi festen med Cyber Monday här på Molly&My. Vi brukar lägga till ännu fler fantastiska erbjudanden, och samtidigt har du en sista chans att fånga de fantastiska erbjudandena från Black Week. Kom ihåg att du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev och få all information om Cyber Monday på Molly&My direkt till din inkorg.

Singeldagen på Molly&My

Singles Day är ett kinesiskt fenomen och vi på Molly&My har sett en enorm ökning av Singles Day de senaste åren.Vi älskar konceptet och vill alltid hjälpa dig att skämma bort dig själv <3
Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så att du inte missar Singles Day på Molly&My

Januari-rea på Molly&My

Nu drar vi igång vår januarirea, som vanligtvis startar direkt efter jul. Här kan du hitta allt från klänningar, stövlar, inredning, jackor och mycket mer till VILDA priser. Vi har ofta sett att folk till exempel slår till på nästa års vinterjacka och sparar massor av pengar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här och håll dig uppdaterad om årets januarirea.

Mid-season sale på Molly&My

Två gånger om året anordnar vi vilda mellansäsongsförsäljningar. En på våren och en på hösten. Här har du möjlighet att fynda säsongens varor till ett BRA pris.
Det är särskilt under Midseason Sales som du kan fynda säsongsvaror till otroligt billiga priser, vilket innebär att du kan använda varan direkt.