Inspiration för inredningsdesign

Vi är inte inredningsarkitekter, men vi vill gärna ge dig några råd. När vi började med heminredning på Molly&My ville vi kunna erbjuda dig allt det där som gör ditt hem lite vackrare och lite mysigare. Vi utökar fortfarande vårt sortiment hela tiden, men redan nu kan du hitta allt från doftljus till juldekorationer hos Molly&My.

Skapa en spaupplevelse hemma

Bland våra populära varumärken för hemmet har vi Meraki. Merakis breda sortiment av läckra produkter inkluderar tvålar, skönhetsprodukter, tillbehör, doftpinnar och mycket mer. Allt detta kan göra din badrumsinredning fin, fräsch och ge en spakänsla. De underbara produkterna från Meraki och andra kan också användas i andra rum i hemmet. På Molly&My har vi även ett brett sortiment av kökstillbehör.

Krydda din inredning med läckra kryddor

"Hur ska jag göra det?" kanske du tänker. Jo, vi har en bra idé! Vi har sålt en hel del kryddor från Nicolas Vahe under flera år, och de fortsätter att vara bland era favoriter. Det vi också älskar med de många kryddorna är att de är fina att ha framme. Något som kanske var något du brukade gömma i köksskåpet kan nu bli en liten inredningsdetalj och skapa en annan look i ditt kök.

Levande ljus och vackra ljusstakar

Om det är något som kan skapa en mysig atmosfär i ditt hem så är det levande ljus. På Molly&My har vi ett stort urval av ljus i olika färger och former. Vi älskar den mysiga stämningen som levande ljus skapar, och det är ännu bättre om de är fina att titta på när de inte är tända. Vi har också ett stort urval av vackra ljushållare i olika material och höjder. Håll ett öga på vår inredningskategori, där vi hela tiden lägger till nya vackra föremål.

Inred ditt hem och skapa din egen stil

Vi har en mängd vackra saker att dekorera ditt hem med. Med heminredning kan du lägga till din egen personliga touch och göra ditt hem ännu mer personligt. Vi har många dekorationer som kan användas året runt och passar i flera rum. Vi har också ett stort urval av juldekorationer, och vi lägger till många vackra juldekorationer varje år. Vi strävar efter att ha juldekorationer tillgängliga för förbeställning i god tid varje år, så att du kan få dina juldekorationer från Maileg, Speedtsberg och andra fantastiska varumärken i tid för att dekorera ditt hem till jul.