Vad säger våra kunder?

Våra kunders upplevelse är av största vikt för oss, och vi ÄLSKAR när vi får feedback - positiv eller negativ. Vi kan lära oss något av alla!

Nedan kan du se ett litet urval av vad våra kunder upplever när de handlar hos oss. Du kan läsa många fler recensioner här.

Vi ser fram emot att höra hur din upplevelse har varit!

"Denna webbshop har inte bara bra produkter - de har också bra kundservice! Snabba svar och professionell hantering. Mitt returpaket försvann under transporten, men Molly&My återbetalade beloppet direkt och tog själva dialogen med transportören."

- Karin

"Personalen på Molly&My är fantastiska. De sprider så mycket positiv energi i sina annonser och deras service är helt fantastisk. Allt som allt skulle jag rekommendera att handla hos dem.
Samtidigt är den vackert inslagna i vackert silkespapper, och de inkluderar också en liten hälsning."

- Misse

"Alltid en bra upplevelse att handla hos Molly&My. Sakerna kommer snabbt och deras urval är stort och gott - och de har många bra erbjudanden. När man kontaktar kundtjänst är de alltid trevliga och hjälpsamma. Och så har de den roligaste Instagram-profilen"

- Sandra

"Tack för en bra upplevelse överlag! Er hemsida är lätt att navigera på, så beställningen tog inte lång tid. Jag kunde hämta mitt paket mycket snabbt, även om jag köpte under en stor försäljning. Jag är så nöjd med min Global Funk-dräkt, som passar perfekt i både färg och storlek. Jag kommer definitivt att handla hos er igen!"

- Marie

"Snabb, bra och stabil service. Jag handlar ofta hos er och har aldrig haft några problem. Ni har min högsta rekommendation. Ni gör det så bra! Både med videos, bilder, kul osv. En stor klapp på axeln härifrån!"

- Ann