Historien om Molly&My

2015: Idé blir verklighet

I början av sommaren 2015 tog jag och min syster de första trevande stegen mot det som nu är Molly&My. Vi testade bland annat butikssystem, kontaktade leverantörer, köpte prover och jobbade med hur vi ville se ut.

2016: Ta på dig arbetshandskarna

Vi får våra första beställningar, lär oss mer och mer om branschen och får också vår första "riktiga" medarbetare. Vi började i Karinas 50 m2 stora garage, men det slutade med att vi fick flytta ut ganska snabbt. Under 2016 lyckades vi flytta två gånger.

2017: Damkläder på Molly&My

Vi började med ett sortiment av barnkläder. År 2017 tog vi för första gången steget fullt ut och utökade med ett litet sortiment för kvinnor. De visade sig bli en stor succé. Året bestod därför av att utöka sortimentet för både dam och barn. Vi anställde fler medarbetare som bland annat hjälpte till med kundservice och lageruppgifter. Det hela var fortfarande väldigt ostrukturerat :)

 2018: En brant tillväxtkurva

För första gången insåg vi att vi var något på spåren här. Så vi ägnade mycket tid åt att definiera vad Molly&My kunde göra och vad vi ville att Molly&My skulle kunna göra i framtiden. Det var viktigt för oss att kunna anställa människor som också kunde hjälpa och inspirera alla de underbara kunder som kom till oss.

2019: En "riktig" verksamhet

Karina och jag fick släppa fler och fler uppgifter, även om det kan vara lite av en utmaning att vara entreprenör :D Lyckligtvis hittade vi flera duktiga människor som gjorde sina jobb ännu bättre än vi kunde. Nu kunde vi fortsätta att utveckla Molly&My, och samtidigt lanserade vi vårt första egna varumärke; Mellow Moon.

2020: Trampa gasen i botten

Även om 2020 var tänkt som ett år för att effektivisera och optimera processer, visade det sig vara ett år då vi sprang så fort vi kunde. När Corona kom exploderade onlinehandeln, och vi gjorde allt vi kunde för att hänga med. Samtidigt utökade vi vårt sortiment av hemtillbehör och lanserade en ny version av webbplatsen.

2021: Plötsligt var vi 100

Tillväxten fortsatte och plötsligt var vi över 100 coola människor, som alla arbetade tillsammans för att se till att våra kunder kunde fortsätta att handla sina kläder, skor och accessoarer på Molly&My och få en bra upplevelse. Vår lagerlokal var full till bristningsgränsen och vi visste att vi var tvungna att flytta ännu en gång.

2022: Vi kommer inte att kompromissa

Vi började 2022 med att flytta till ännu större lokaler. Här kunde vi optimera våra lagerprocesser så att alla läckra paket kunde nå våra kunder ännu snabbare. Samtidigt började vi arbeta med att expandera Molly&My vidare ut i världen utan att tumma på den kundservice som betyder allt för oss!