Leveransalternativ

Vad är fraktkostnaden?

Frakten hos Molly&My kostar från 39 SEK. Om du beställer för minst 399 SEK. levererar vi ditt paket kostnadsfritt till din närmaste paketshop/packbox.

Leverans med Instabox

-       Instabox paketshop (1-3 dagar)

-       Instabox hemleverans (1-3 dagar)

Leverans med Bring

-       Bring paketshop (2-3 dagar)

-       Bring hemleverans (2-3 dagar)

Hur lång leveranstid kan jag förvänta mig?

Om du beställer lagervaror före kl. 16.00 skickar vi ditt paket samma dag. Du kan därför förvänta dig att få ditt paket inom 1-3 dagar.

Vid leverans av ditt paket kan vår transportör drabbas av förseningar. Eftersom paket levereras med vägtransport kan det förekomma trafik,olyckor eller andra oförutsedda utmaningar som kan orsaka förseningar.

Leverans till öar utan fästanordningar kan ta längre än beräknat.

Om du har lagt en order som består av både lagervaror och förbeställda varor kommer vi att skicka ordern tillsammans först när den förbeställda varan anländer till vårt lager.

Hur ser mitt paket ut?

Om din beställning får plats i en påse kommer du att få dina varor i våra vackra rosa påsar.

Om vi överväger att skicka dina varor i en kartong kommer du att känna igen den på vår Molly&My-tejp. Vi använder återvunna kartonger så ofta vi kan, så den kan se lite sliten ut, men den är packad med lika mycket kärlek <3

PS: Påsarna är lätta att hitta i paketbutiken ;)

Kan jag spåra mitt paket?

Så snart ditt paket har skickats från vårt lager får du ett e-postmeddelande med en spårningslänk. Här kan du följa paketet. Det kan dock ta upp till 24 timmar innan spårningen kan ses på transportörens webbplats.

Spåra ditt Instabox-paket här

Spåra ditt Bring-paket här